U bevindt zich hier: Home | Business

Citroën Businesscenter

PG Cars is het professionele aanspreekpunt in de streek voor de aankoop van uw nieuwe Citroën. Vanaf het moment dat u beschikt over een ondernemersnummer, kunt u rekenen op speciale condities.

Bij PG Cars werken twee fleetadviseurs die u niet enkel begeleiden in uw zoektocht naar de geknipte personenwagen en bestelwagen, maar ook op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de wetgeving. Hiervoor krijgen ze zowel interne als externe opleidingen door Citroën Business georganiseerd.

Uw vragen i.v.m. de ombouwing van uw bestelwagen worden bij ons beantwoord. Wenst u een lift te installeren of een laadbak, onder de vorm van Easypacks reikt PG Cars u de oplossing aan.

Ook het financiële aspect wordt besproken. Wordt de wagen cash aangekocht of kiest u voor een financiële leasing, renting of full lease. We begeleiden u bij het maken van de juiste keuze.

Speciaal voor onze professionele klanten is de businesslijn gecreëerd door Citroën. Deze modellen kunnen wij, als businesscenter van Citroën, aan een voordelig tarief aanbieden. Van de polyvalente C3, de energieke DS4, de dynamische DS3 tot en met de zakelijke C4: binnen elk marktsegment heeft Citroën een oplossing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het FLEET-team van PG Cars
Florent Desmet – florent.desmet@pgcars.be – 0476 521 171

Citroën Select: recente tweedehandswagens
Uitmuntende prijs -kwaliteitsverhouding
Citroën Businesscenter
Gedreven & gemotiveerd team
Tentoonstellingsruimte van 1.500m²

Al uw mobiliteit onder 1 dak