Ontdek de nieuwe SUV C5 AircrossOntdek De Nieuwe Suv C5 Aircross - Nieuws - PGcars
FOTO'S PDF SHARE
LIJST

 

Met zijn lengte van 4,50 meter onderscheidt hij zich door een krachtige en energieke look, zonder agressief over te komen. Hij waait als een frisse wind door het SUV-segment met zijn brede en machtige voorzijde, zijn hoge gesculpteerde motorkap en zijn vloeiend gelijnde volumes met krachtige grafische addenda, zoals de Airbumps®, grote wielen met een diameter van 720 mm, een bodemvrijheid van 230 mm, drempel- en wielkastbeschermers en stijlvolle, tweekleurige dakstangen. 

De New SUV C5 Aircross beschikt als optie tevens over een panoramisch glazen schuifdak. Aan de zijkant accentueert het 360°-glasoppervlak het zwevende dak, terwijlen verchroomde "C"-symbool het interieur in de verf zet. 

De brede, verticale achterkant suggereert een kofferinhoud die als referentie kan dienen (580 tot 720 liter). De in reliëf geplaatste lichtblokken beschikken over vier langgerekte, driedimensionale led-modules aan beide kanten van de auto.

 

Het interieur van de New SUV C5 Aircross toont zich ruim en hoogstaand. Het bestaat uit royale en vrije volumes die de functionele aspecten nooit uit het oog verliezen. Het robuuste en horizontaal gelijnde dashboard is getooid met een thermische sierstrip, die zich over de volledige breedte uitstrekt. 

Aan bestuurderszijde bestaat het instrumentenbord uit een instelbaar, digitaal tft-scherm van 12,3”*, dat de gekozen rijgegevens in het gezichtsveld van de bestuurder projecteert. 

De brede en hoge middenconsole, de hoog geplaatste, omhullende zittingen die de inzittenden een uitstekend uitzicht over de weg geven, en de gebruikte kleuren en materialen versterken de indruk van bescherming en verfijning in het interieur. *naargelang de afwerking

Al uw mobiliteit onder 1 dak