U bevindt zich hier: Home | Vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn nieuwe wagen inschrijven?

Bij de betaling van uw wagen ontvang u van ons een inschrijvingsformulier. Hierop staan alle gegevens betreffende uw wagen. U dient dit formulier in te vullen en af te geven aan uw verzekeraar die dan de aanvraag doet. Enkele dagen later ontvangt u dan uw bewijs van inschrijving alsook de nummerplaat.

Kan ik een financiering en/of een verzekering in de garage aangaan?

U kan in de garage inderdaad een financiering of verzekering nemen op uw wagen. Dit kan zowel voor een occasiewagen als voor een nieuwe wagen.

Wat kost een onderhoud?

Bij PG Cars werken wij niet met forfaitprijzen zodoende u het meest voordelige tarief te kunnen aanbieden. De kostprijs van uw onderhoud hangt af van een aantal factoren, zo zal een tussenonderhoud niet dezelfde prijs dragen als een jaarlijks of volledig onderhoud. Zijn er slijtagestukken zoals remmen, banden, ruitenwissers,... te vervangen?

Mocht u toch een bepaalde indicatie wensen, contacteer ons dan gerust.

Kan ik een vervangwagen huren?

U kan bij PG Cars een vervangwagen huren aan zeer interessante prijzen.

10€ voor een halve dag.
20€ voor een volledige dag.

Kan ik betalen met kaart of cheque?

Voor de fakturen van herstellingen en onderhoud kunt u op volgende manieren betalen: Cash, bancontact, visa, mastercard.

Heeft u echter een nieuwe of tweedehandswagen gekocht. Dan kunt u het voorschot betalen per overschrijving, bancontact (afhankelijk van het bedrag), cash of bankcheque.

Al uw mobiliteit onder 1 dak